• vv Heerenveense Boys
 • Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys
 • vv Heerenveense Boys

ING, hoofdsponsor van het Nederlandse voetbal.

Jeugdvoetbal 2016-2017

Afgelopen zaterdag, 20 mei werden de laatste competitiewedstrijden gespeeld. Volgende week de laatste trainingen (Hemelvaartsdag wordt er niet getraind) en dan is dit voetbalseizoen geschiedenis. Na 10 juni gaat ons sportpark dicht.

We sluiten natuurlijk af met ons mooie pupillentoernooi op 26 en 27 mei en tenslotte de familiedag op 10 juni als uitsmijter. De informatie over de familiedag hebben jullie inmiddels ontvangen.

Kampioenenbal

Alle kampioenen, en dat zijn/worden er veel deze jaargang, worden gehuldigd op de familiedag. Vanaf 19.30 uur zullen de meiden en jongens door het bestuur in het 'zonnetje' worden gezet.

Ouders wees er bij, we zijn trots op al deze kanjers! Net zo trots als we zijn op alle voetbalsters en voetballers die niet kampioen zijn geworden, het blijft natuurlijk sport en niet iedereen kan winnen.

Inleveren materialen

Woensdag 31 mei tussen 19:00 en 20:00 uur kunnen de materialen (ballen, kleding etc.) worden ingeleverd. We zijn er om dan alles weer goed in ontvangst te nemen.

Het huidige seizoen

Er is ontzettend veel gebeurt met hoogte- en diepte punten. Successen gevierd en nederlagen ervaren en dat allemaal met als kern de liefde voor de voetbalsport.

Ook dit seizoen hebben jongens en meiden tijdelijk of soms definitief door blessures afscheid moeten nemen van hun favoriete sport. We wensen jullie veel sterkte en je blijft altijd welkom bij onze mooie vereniging. Dat welkom geldt natuurlijk ook voor leden die vertrekken door studie, of om een andere reden stoppen.

Waar we blij van worden is dat er bij v.v. Heerenveense Boys jongens op jonge en latere leeftijd worden gescout door BVO's. Dit jaar weer vier jeugdleden. Heel veel succes bij het realiseren van je droom! En als je vertrekt, vergeet de club van je jeugd niet!

Juniorenteams

Onze JO19-1 is nog verwikkeld in een spannende strijd voor handhaving in de Hoofdklasse. Volg de site voor het wedstrijdprogramma en kom het vlaggenschip van de jeugd aanmoedigen!
19-2 en 19-3 hebben het ondanks de krappe bezettingen uitstekend gedaan!

J017-1 en JO17-2 hebben zich keurig weten te handhaven in respectievelijk de Hoofdklasse en 1e klasse.
JO17-3 gaat nog voor de hoofdprijs.
JO17-4 en JO17-5 kennen een wisselend seizoen.

JO15-1 heeft helaas op 1 punt de 2e divisie gemist. Het zou uniek zijn geweest. Maar, een top seizoen!
JO 15-2 tot de laatste dag gestreden voor promotie naar 1e klasse. JO15-3 had het zwaar, maar ze bleven strijdbaar.
JO15-4 en JO15-6 gingen voor de winter voor de prijzen, 15-5 is nu nog in de race. Succes mannen!

Meidenteams

Voor alle meidenteams (MO19-1, MO15-1, MO13-1, MO11-1 en MO11-2) geldt dat ze gedurende het seizoen een enorme progressie hebben gemaakt. Met zelfs een kampioenschap voor MO11-2. Klasse!

Pupillenteams

JO13-1 prima handhaving in 3e divisie.
JO13-2 runner-up in 1e klasse.JO13-4 en JO13-5 hebben prima competities gespeeld.
JO13-6 is dit seizoen onnavolgbaar! Na een kampioenschap in de 3e klasse in de najaarscompetitie, wordt nu nog gestreden voor de 1e plek in de 2e klasse.
JO13-7 heeft veel geleerd en inzet getoond. Dat gaat er eens uitkomen!

JO11-1 talentvol, maar door omstandigheden een rumoerig seizoen.
JO11-2 en JO11-3 kampioenen!
JO11-4 en 11-5 hebben zich keurig gerevancheerd van de 1e seizoenshelft.
JO11-5, het kan nog op de laatste wedstrijddag!
JO11-6 en JO11-7, verloren, gelijk gespeeld, gewonnen en geleerd.

JO9-1, ook hier kan het nog! Een kampioenschap op de laatste speeldag? Succes!
JO9-2 kampioen 1e klasse!
Super!
JO9-3 en JO9-4 allebei 3e in 2e klasse.
JO9-5 en JO9-6 respectievelijk 3e en 4e in 3e klasse.
En dan 9-7 en 9-8, beide teams kampioen!

Dit wordt nog wat over 10 jaar, wat een talenten en plezier!

Onderlinge competitie

De eerste stappen op het voetbalveld en gelijk al uitkomen voor Real Madrid, Bayern München of Barcelona! Allemaal kampioenen!

Bedankt

Bedankt aan alle betrokkenen dat meer dan 500 jeugdleden (41 teams) hebben kunnen genieten van hun favoriete sport!

Trainers, leiders, ouders, vrijwilligers van de club (secretariaat, kantine, accommodatie, commissies en bestuur), CIOS, jongens en meiden van de maatschappelijke stage, gemeente Heerenveen en KNVB hebben het weer mogelijk gemaakt dat we terug kunnen kijken op een mooi voetbalseizoen 2016-2017.
Vergeet niet dat al deze mensen hun steentje bijdragen aan de ontwikkeling van de jonge voetballers en voetbalsters. Dit blijft ze een leven lang bij!

En dan het nieuwe seizoen

De TC-jeugd is in de afrondende fase over de team indelingen voor het seizoen 2017-2018. Na de familiedag komen de indelingen op de site. Informatie over deze procedure wordt elders vermeld.

Door vertrek en toetreding zal de TC-jeugdvoetbal ook weer een andere samenstelling krijgen. Ook dit wordt nog gecommuniceerd.

Trainers en trainingen

Ronald de Boer wordt Hoofd Jeugd Opleidingen bij v.v. Heerenveense Boys. Hier zijn we erg blij mee!
We kennen Ronald al langer als jeugdtrainer. Het is mooi dat Ronald zich met zijn ervaring bij Cambuur en in Amerika en met zijn kwalificaties als jeugdtrainer wil inzetten om de jeugdtrainingen naar een hoger plan te tillen.

Hiervoor gaan we ook gebruik maken van de VTON tool. Een app beschikbaar voor alle jeugdtrainers van onze vereniging om per leeftijdscategorie een leerlijn uit te zetten voor onze jeugd. Enkele BVO's en topamateurs werken met deze tool. Dat wij hier mee gaan werken is een uitvloeisel van het Sportief Partnership met sc Heerenveen.

Nadat de indelingen (intern) bekend zijn zullen de gesprekken met de jeugdtrainers volgen. Wat vast staat is dat Michael de Vries JO19-1 zal trainen en coachen. Bas Siderius zal JO17-1 trainen en coachen, Berend Riemersma coacht en traint JO15-1 en Rinze Postma JO13-1. Ronald de Boer is naast H.J.O. trainer / coach van JO11-1. Allemaal gekwalificeerde trainers en bekenden van onze vereniging. Succes heren!

Gedrag

Met de groei van v.v. Heerenveens Boys (volgend seizoen nog meer jeugdteams) is gedrag het item voor seizoen 2017-2018. Met meer mensen op een relatief beperkte ruimte (velden en kleedkamers) en enkele vervelende ervaringen in het afgelopen seizoen, willen we als bestuur en TC jeugdvoetbal een duidelijk kader scheppen voor alle spelers, ouders, betrokkenen en vrijwilligers. Met behulp van een aantal mensen uit alle geledingen van de vereniging wordt een beleid opgesteld en nageleefd. Ook hierin willen we als vereniging op een goede manier groeien.

Fijne vakantie

Het is nog wat vroeg, maar mocht ik jullie niet meer tegenkomen op sportpark 'de Akkers'. Namens het jeugdbestuur (TC). Een hele fijne (voetbal-)vakantie!

Tom Boersma
Jeugdvoorzitter Heerenveense Boys

Volgende wedstrijd

Onze Club

v.v. Heerenveense Boys
Sportpark 'de Akkers'
Rottumerweg 1
Postbus 839
8440 AV  Heerenveen
+31 (0)513 - 636644
KVK: 40000806

Vertrouwenscontactpersoon

De Agenda